Ανακοίνωση ορθή επανάληψη πίνακα προσωρινών αποτελεσμάτων επιλογής Ζ΄ ΚΥΚΛΟΥ, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με κωδικό ΟΠΣ: 5070967

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης  «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων» με κωδικό ΟΠΣ 5070967, μετά από επανέλεγχο της βαθμολογίας των αιτήσεων και την σειρά κατάταξης τους, ανακοινώνεται Ορθή Επανάληψη του προσωρινού πίνακα επιτυχόντων κατά φθίνουσα σειρά, επιλαχόντων και απορριφθέντων, λόγω συστημικού λάθους κατά την έκδοση του προηγούμενου προσωρινού πίνακα.

Οι υποψήφιοι που απορρίφθηκαν βάση της ορθής Επανάληψης του Πίνακα προσωρινών αποτελεσμάτων, έχουν δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ημέρα αναρτήσεως του πίνακα.

Δείτε την Ορθή Επανάληψη του προσωρινού πίνακα επιτυχόντων κατά φθίνουσα σειρά, επιλαχόντων και απορριφθέντων ΕΔΩ*

Κατόπιν της ανάρτησης της ορθής επανάληψης των προσωρινών αποτελεσμάτων, οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τις 15/01/2024, μέχρι τις 20/01/2024 και ώρα 23:59:00. Οι αντιρρήσεις αποστέλλονται με mail στο sydna@saronis.gr συνοδευόμενες από τον κωδικό της αίτησης (ΚΑΥΑΣ) καθώς και τον λόγο της ένστασής τους και τίθενται αμελλητί ενώπιον της Επιτροπής Ενστάσεων και Αντιρρήσεων που έχει οριστεί από τον Ανάδοχο. Κατά την εξέταση των αντιρρήσεων επανεξετάζονται το εμπρόθεσμο και το βάσιμο των αντιρρήσεων καθώς και τα δικαιολογητικά που έχουν ήδη υποβληθεί στην αίτηση.

Σημειώνουμε ότι λόγω συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού των ωφελούμενων  δεν θα υλοποιηθεί επόμενος κύκλος υποβολής αιτήσεων.

 

*Διευκρίνιση ως προς τον αριθμό των επιτυχόντων: Από τους προηγούμενους κύκλους επιλογής επιλέχθηκαν μόνο 199 υποψήφιοι ως επιτυχόντες,  ως εκ τούτου, μέχρι τον στόχο των 250 ωφελουμένων που προβλέπει το έργο υπολείπονται 51 ωφελούμενοι ως επιτυχόντες που θα επιλεχθούν από τον παρόν κύκλο.  Ταυτόχρονα όμως, υπάρχουν αρκετές αποχωρήσεις (22 μέχρι την ανακοίνωση της πρόσκλησής και πιθανό να αυξηθούν) από τους επιτυχόντες των προηγούμενων κύκλων που θα καλυφθούν από τους επιλαχόντες αυτού του κύκλου.  Για τον παραπάνω λόγω διατυπώνεται στην πρόσκληση ωφελούμενων Ζ΄ κύκλου ότι αφορά την επιλογή τουλάχιστον 73 ωφελούμενων.